Het team

Buurtsportcoach Sport, Bewegen en 55+-ers

Mijn naam is Sebastiaan Verweijen en sinds 8 februari 2013 ben ik werkzaam voor Stichting de Schroef.

DSC 0751

Als buurtsportcoach houd ik mij bezig met sport- en beweegstimulering in de meest brede zin van het woord. Ik ben werkzaam voor de doelgroep 55+ in de gemeente Heusden. Deze doelgroep hoop ik meer aan het sporten en bewegen te krijgen door sport en bewegen op maat aan te kunnen bieden. Hierbij zijn we als stichting zijnde zelf géén sport- en beweegaanbieder, maar zoeken we de samenwerking met partijen uit het werkveld om tot een zo positief mogelijk resultaat te komen.

Daarnaast ben ik intermediair van het Jeugdsportfonds en zet ik me in voor deelname van de jeugd aan sportevenementen. Ook bied ik als buurtsportcoach verenigingsondersteuning aan sportverenigingen in gemeente Heusden. Hier houd ik mij bezig met onderwerpen als vrijwilligersbeleid, sport- en beweegstimuleringsactiviteiten, beleidszaken, wet- en regelgeving, etc.

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken kun je contact met me opnemen per e-mail of via: 06-23869879

Nationale Sportweek
9 t/m 17 september 2017

Klik op onderstaand logo voor alle activiteiten!

logo nsw 400x400