Het team

Directeur Stichting de Schroef

Mijn naam is Maaike Walters. Sinds 2007 ben ik werkzaam voor Stichting de Schroef.

DSC 0769

Inmiddels in de functie van directeur. Ik houd mij bezig met het realiseren van onze missie: wij creëren welzijn door mensen middels sport en bewegen met elkaar te verbinden. Hierbij is het de uitdaging om dagelijks zoveel mogelijk mensen in de gemeente Heusden aan het bewegen te krijgen. Beweging is belangrijk voor mens én maatschappij. Het is een middel om gezondheids- en welzijnsdoelen te realiseren. Sport en beweging is goed voor zowel ons geestelijk, als lichamelijk welzijn. Bewegen in groepsverband zorgt bovendien voor ontmoeting en identificatie en geeft zodoende aan veel sociaal-maatschappelijke vraagstukken, zoals bewegingsarmoede of eenzaamheid, een positieve draai. Het contact met diverse partijen (van onderwijs tot aan bedrijfsleven) en daardoor ook met zeer veel verschillende mensen ervaar ik als een zeer leuk onderdeel van mijn werk. Het feit dat ik op deze manier ook nog mag bijdragen aan een gezondere en socialere samenleving en me in kan zetten voor kwetsbare doelgroepen in onze maatschappij maakt dat ik mijn baan als zeer leuk ervaar.

Persoonlijk zou ik mezelf willen omschrijven als sport- en beweegfanaat, waterpoloër in hart en nieren, mensenmens, graag in de natuur of bij kunst en cultuur, houdt van family-time, koken en zingen en staat positief in het leven. Kortom; een ondernemende levensgenieter! In mijn vrijetijd ben ik actief als technisch jeugdcoördinator bij AquAmigos en voorzitter bij Stichting Sportaccommodatie Dillenburg.

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken kun je met mij contact opnemen per email of via: 06-10532288

Nationale Sportweek
9 t/m 17 september 2017

Klik op onderstaand logo voor alle activiteiten!

logo nsw 400x400