Het team

Teamleider buurtsportcoaches/ Buurtsportcoach aangepast sporten en bewegen

Mijn naam is Babette van den Hout en ik ben teamleider buurtsportcoaches/ buurtsportcoach aangepast sporten en bewegen. Sinds november 2010 ben ik werkzaam bij Stichting de Schroef en ik doe dit nog altijd met veel plezier.

DSC 0754

Als buurtsportcoach maak ik verbindingen tussen de zorg, onderwijs en sport in gemeente Heusden met als doel de inwoners van gemeente Heusden te stimuleren (meer) te gaan bewegen.
Binnen Stichting de Schroef ben ik verantwoordelijk voor het aangepast sporten en bewegen. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verbinden van de zorg met de beweegaanbieders, om op deze manier mensen met een beperking te stimuleren (meer) te gaan bewegen. Als buurtsportcoach bied ik daarnaast verenigingsondersteuning aan verschillende sportverenigingen in gemeente Heusden op verschillende beleidsterreinen. Sport speelt ook in mijn vrije tijd een (grote) rol. Sinds mijn vijfde jaar ben ik al lid van een sportvereniging. Op dit moment tennis ik nog altijd met veel plezier en vind ik het ook erg leuk om in de winter te gaan snowboarden. Ik hoop middels mijn werk veel inwoners uit gemeente Heusden enthousiast te kunnen maken om (meer) te gaan bewegen. Uit ervaring weet ik namelijk hoeveel plezier sport en beweging kan geven! Voor vragen, opmerkingen of andere zaken kun je met mij contact opnemen per email of via: 06-53107336.

Nationale Sportweek
9 t/m 17 september 2017

Klik op onderstaand logo voor alle activiteiten!

logo nsw 400x400