Het team

Medewerker marketing en communicatie

Mijn naam is Saskia Verstappen en ik ben sinds januari 2016 werkzaam bij Stichting de Schroef als vrijwillig medewerker marketing en communicatie.DSC 0773

In deze functie ondersteun ik Maaike Walters. Ik ga me de komende periode vooral richten op fondsenwerving rondom de SupportActie en de kledinginzameling.

Verder heeft Stichting de Schroef prachtige sport - en beweegprogramma’s gerealiseerd met haar partners binnen de gemeente Heusden. Maar Stichting de Schroef heeft veelal achter de schermen gewerkt en dat mag veranderen. We willen meer laten zien wie we zijn en wat we doen, zodat Stichting de Schroef een sterker merk wordt en meer naamsbekendheid genereert. Stichting de Schroef zet nog steeds dagelijks in om zoveel mogelijk mensen in de gemeente Heusden aan het bewegen te krijgen. En ik ga er met het team voor zorgen dat daar meer aandacht voor komt.

In mijn vrije tijd ben ik ook actief op sportgebied. Ik schaats en tennis al sinds mijn 6e jaar op recreatief niveau. Daarnaast ben ik in het verleden ook actief geweest in het jeugdbestuur van mijn tennisvereniging. Naast het zelf beoefenen van sport en salsadansen volg ik zoveel mogelijk andere sporten via de (social) media. Maar vaste prik blijft toch wel zondagavond met het bord op schoot naar Studio Sport kijken.

Nationale Sportweek
9 t/m 17 september 2017

Klik op onderstaand logo voor alle activiteiten!

logo nsw 400x400