Het team

Buurtsportcoach Sport, Bewegen en Jongeren

Mijn naam is Jos van der Ven en ben sinds januari 2016 buurtsportcoach Sport, Bewegen en Jongeren bij Stichting de Schroef.

DSC 0756

Na 15 jaar in het speciaal onderwijs gewerkt te hebben als gymdocent, vond ik dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging en ben dan ook zeer blij dat ik sinds januari 2016 werkzaam ben voor Stichting de Schroef. Het stimuleren, enthousiasmeren en begeleiden van jongeren in de sport- en beweegwereld vind ik belangrijk. Daarnaast organiseer ik graag diverse sport- en beweegactiviteiten en vind ik het belangrijk dat ik mijn werk met plezier kan uitvoeren. Stichting de Schroef biedt mij die mogelijkheid.

Binnen Stichting de Schroef ben ik verantwoordelijk voor de naschoolse sport- en beweegactiviteiten op het d'Oultremontcollege, ondersteun ik verschillende sportverenigingen in de gemeente Heusden, ben ik projectleider Citytrainers in gemeente Heusden en ben ik verantwoordelijk voor buurtsport. Ik zie het als een grote uitdaging om zoveel mogelijk jongeren op te leiden om in hun wijk en/of bij hun vereniging training te geven of sportevenementen te organiseren. Daarnaast blijf ik nog 2 dagen in de week de gymlessen verzorgen op de Michaelschool en De Rietlanden.

In mijn vrije tijd geef ik volleybaltraining bij vv Minerva, vind ik het leuk om hard te lopen en als de mogelijkheden bestaan om te skiën, ben ik elk jaar wel een week in de sneeuw te vinden!

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken kunt u contact met mij opnemen per email of 06-57337289.

Nationale Sportweek
9 t/m 17 september 2017

Klik op onderstaand logo voor alle activiteiten!

logo nsw 400x400