Het team

Buurtsportcoach Sport, Bewegen, Jeugd en Volwassenen

Mijn naam is Debby Beeloo en ben sinds september 2014 werkzaam bij Stichting de Schroef als buurtsportcoach.

DSC 0759

Ik ben in september 2014 begonnen als Starter. In deze periode heb ik mij bezig gehouden met de organisatie van de Nationale Sportweek. Na een half jaar Startersbeurs ben ik in dienst gekomen als buurtsportcoach Sport, Bewegen, Jeugd en Volwassenen.

Als buurtsportcoach houd ik mij bezig met sport- en beweegstimulering in de gemeente Heusden. Voor basisschool De Vlechter in Vlijmen organiseer ik SPORT na/onder School en het project ‘De Gezonde School’ en voor BSO Sportpark en Timpantee organiseer ik diverse sportclinics. Ook voor de Nationale Sportweek en Balanz4Kidz kun je bij mij terecht. Verder houd ik mij bezig met verenigingsondersteuning en het opzetten van bedrijfssport.

In mijn vrije tijd ben ik zelf ook actief op sportgebied. Ik heb van mijn negende tot en met mijn achttiende geschaatst en geskeelerd bij Schaatstrainingsclub Willy van den Berk uit Haarsteeg. Daarna heb ik een aantal jaren training gegeven bij deze vereniging aan de jeugdleden. Op dit moment skeeler ik bij SVS in Stevensbeek. Naast mijn functie bij Stichting de Schroef ben ik regelmatig werkzaam als schaatstrainer bij Duosport Eindhoven en als buitensportinstructeur bij Adventure & Thrill in Best.

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken kunt u contact met mij opnemen per email of 06-30036503.

Nationale Sportweek
9 t/m 17 september 2017

Klik op onderstaand logo voor alle activiteiten!

logo nsw 400x400