Het team

Secretariaat Stichting de Schroef

Mijn naam is Joke van Heijst en ik ben sinds juni 2015 als vrijwilliger werkzaam bij Stichting de Schroef en verricht secretariaatswerkzaamheden.

Hiervoor heb ik gewerkt bij Resistoflex & Witzenmann, een bedrijf wat chemisch resistente voeringen trekt in leidingsystemen voor de chemische-  en voedselverwerkende industrie. De laatste 15 jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij de gemeente Heusden op het Bestuurssecretariaat en geniet nu van mijn pensioen.

Vroeger ben ik actief geweest bij Mixed Hockey Club Drunen en bij verschillende tennisclubs. Tegenwoordig golf ik nog af en toe. Omdat ik veel met sporten bezig geweest ben vind ik het heel leuk om bij Stichting de Schroef te werken en kan daar een nuttige bijdrage leveren.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen per email.

Nationale Sportweek
9 t/m 17 september 2017

Klik op onderstaand logo voor alle activiteiten!

logo nsw 400x400