Activiteitenkalender

Datum:
woensdag 13 september 2017 13:30 - 16:30

Locatie: Sportpark VMHC en NDZW  |  Plaats: Vlijmen

Heb jij zin in een dag vol sport samen met jouw vriendjes of klasgenootjes?

Op woensdag 13 september 2017 organiseert Stichting de Schroef, in samenwerking met hockeyvereniging VMHC, korfbalvereniging NDZW en volleybalvereniging Minerva, de Dag van de Sport op sportparken de Hoge Heide aan de Bilderdijkstraat in Vlijmen.

Wie
De Dag van de Sport zal georganiseerd worden voor leerlingen van groep 3 tot en met 6 van alle basisscholen uit de gemeente.

Wat
Tijdens de Dag van de Sport slaan de sportverenigingen VMHC (hockey), NDZW (korfbal), v.v. Minerva (volleybal) en de buurtsportcoaches de handen ineen. In kleine groepjes nemen de kinderen deel aan clinics, zodat ze kennis kunnen maken met de drie sporten.

Waar
De Dag van de Sport wordt georganiseerd op de velden van hockeyvereniging VMHC en korfbalvereniging NDZW aan de Bilderdijkstraat in Vlijmen.

Woensdag 13 september 2017 van 13.30 tot 16.30 uur.

Geïnteresseerd? Schrijf je in via inschrijven@stichtingdeschroef.nl

Voor meer informatie neem contact op met Debby Beeloo

Bilderdijkstraat 2, 5251 LP Vlijmen, Nederland