Activiteitenkalender

Datum:
donderdag 14 september 2017 10:00 - 11:30

Locatie: Bilderdijkstraat 2c in Vlijmen  |  Plaats: Vlijmen

Heeft u zin in een gezellige sportieve ochtend bij hockeyclub VMHC in Vlijmen?

Op donderdag 14 september organiseert hockeyclub VMHC in samenwerking met Stichting de Schroef een workshop fithockey. Het fithockey team van MHC Beuningen verzorgt een demonstratie, waarna u zelf kennis kunt maken met de sport fithockey. We sluiten de ochtend gezellig af met een kopje koffie of thee.

Wie

Alle 55-plussers uit de gemeente Heusden en omgeving, met of zonder hockeyervaring

Wat

MHC Beuningen verzorgt een demonstratie, waarna u zelf kunt ervaren wat fithockey precies is. We sluiten de ochtend gezellig af in het clubgebouw van VMHC met een kopje koffie of thee.

Hockeyclub VMHC, Bilderdijkstraat 2a in Vlijmen

Donderdag 14 september, 10.00 tot 11.30 uur

Geïnteresseerd? Schrijf je dan hier snel in of bel 06-30036503.

Bilderdijkstraat 2a, 5251 LP Vlijmen, Nederland

Kaart