Activiteitenkalender

Locatie: kantoor Stichting de Schroef

De 6e cursus Citytrainers is gestart

wat

Tijdens 8 bijeenkomsten leren de jongeren hoe ze een les/training moeten voorbereiden en hoe ze moeten presenteren. Daarnaast leren ze ook om een evenement te organiseren en op welke wijze ze jongeren kunnen werven.

Voor verenigingen: de citytrainerscursus is een combinatie van de trainerscursus 1 en 2.

wie

jongeren tussen de 13 en 18 jaar die leuk vinden om te sporten en hun kwaliteiten graag over willen brengen op andere jongeren. Dit kan in de wijk zijn, op school of bij de eigen sportvereniging.

waar

De cursus wordt gehouden bij Stichting de Schroef, Prins Hendrikstraat 80 in Drunen

wanneer

de cursus start begin oktober (precieze datum nog onbekend) en zal hoogstwaarschijnlijk op dinsdag gegeven wordt.

Alle datums

• Van dinsdag 3 oktober 2017 00:00 tot dinsdag 19 december 2017 00:00