galm

GALM

“Ik durf nu eindelijk weer te fietsen”

Beweegprogramma’s voor de 55+ doelgroep. Stichting de Schroef heeft in 2014 een landelijke subsidie gekregen om voor 2 jaar het GALM programma binnen de gemeente Heusden op te zetten.

Tot 1 november 2016 had Stichting de Schroef de rol van intermediair en organisator. Deze lokale versie van GALM heeft zich in de tussentijd ontwikkeld tot een succesvol en waardevol programma.

Nu GALM in de gemeente Heusden op eigen benen kan staan, heeft Stichting de Schroef zich teruggetrokken en de beweeggroepen overgedragen aan turn- en dansvereniging SHJ.

Heeft u algemene vragen over GALM, dan verwijzen we u door naar turnvereniging Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Hilde Samuels). Zij hebben de rol van intermediair overgenomen.

Heeft u vragen over de GALM-lessen, dan verwijzen we u door naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Ben Hoefnagel). Hij is de GALM-trainer binnen SHJ.