De gezonde Vrijwilliger

Datum: donderdag 3 mei 2018 13:00 - 16:30

Locatie: Sporthal Dillenburcht  |  Plaats: Drunen

Inspiratiemiddag 'De gezonde vrijwilliger'

Voor vrijwilligers, actieve burgers, beroepskrachten die met vrijwilligers werken en alle andere belangstellenden! Iedereen is welkom!

Wat
Een proeverij van allerlei workshops rond het thema ‘De gezonde vrijwilliger’. Boeiende workshops op het gebied van Voeding, Body & Mind, Sportieve workshops en drie verschillende lezingen. Kom samen in beweging!

Beweegworkshops:
- Valpreventietraining
- Trap je eigen gezonde sapje
- Nog veel meer verrassende beweeglijke workshops

Vergeet je gymschoenen niet!

Wie

Sporthal Dillenburcht, Tinie de Munnikstraat 5 in Drunen.

De workshops vinden plaats op donderdagmiddag 3 mei van 13.00u t/m 16.30u.

Mocht je vragen hebben of je willen verzekeren van deelname aan een workshop van uw voorkeur of gewoon meer informatie willen, bel dan naar: 06-23140136 of ga naar www.vrijwilligershuisheusden.nl/cursusaanbod/gezonde vrijwilliger

Tinie de Munnikstraat 5, 5151 VW Drunen

Kaart