Basketbaltoernooi Vlijmscherp SVH

Sport- en beweegactiviteiten gemeente Heusden
Datum: zondag 25 februari 2018 13:30 - 16:30

Heb jij zin om mee te doen aan de basketbalkamioenschappen gemeente Heusden?

Op 25 februari 2018 organiseert Stichting de Schroef, in samenwerking met basketbalvereniging Vlijmscherp SVH, de basketbalkampioenschappen voor basisschoolleerlingen uit gemeente Heusden.

Wie
Dit basketbaltoernooi wordt georganiseerd voor leerlingen van groep 3 t/m 8 van het basisonderwijs in gemeente Heusden.

Wat
Tijdens de basketbalkampioenschappen spelen de kinderen uit groep 3 t/m 8 met drie spelers/speelsters per team (maximaal twee leden van de vereniging).

De basketbalkampioenschappen vinden plaats bij Sporthal Die Heygrave in Vlijmen

Wanneer
De basketbalkampioenschappen vinden plaats op zondag 25 februari 2018 van 13.30 - 16.30 uur.

Alle datums

• zondag 25 februari 2018 13:30 - 16:30