Handbalkampioenschappen gemeente Heusden voor basisonderwijs

Sport- en beweegactiviteiten gemeente Heusden
Datum: woensdag 22 mei 2019 13:00 - 17:00

Locatie: Sportpark HV Avanti, Torenstraat 146

Heb jij zin om mee te doen aan de handbalkampioenschappen gemeente Heusden?

Op woensdag 22 mei 2019 organiseert Stichting de Schroef, in samenwerking met handbalverenigingen sc Elshout en HV Avanti, de achtste editie van de handbalkampioenschappen gemeente Heusden op het sportpark Den Donk in Elshout.

Wie
Dit handbaltoernooi wordt georganiseerd voor leerlingen van groep 3 t/m 8 van het basisonderwijs in gemeente Heusden.

Wat
Tijdens de handbalkampioenschappen spelen de kinderen uit groep 3 en 4 met vijf spelers/speelsters per team. De teams uit groep 5-6 en 7-8 spelen met 7 spelers/speelsters per team.

Waar
De handbalkampioenschappen vinden plaats op het sportpark Den Donk aan Dekkerseweg 17 in Elshout.

De handbalkampioenschappen vinden plaats op woensdag 22 mei 2019.

Voor meer informatie neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. via 06-57337289

Alle datums

• woensdag 22 mei 2019 13:00 - 17:00