Scholierenatletiekdag DAK

Sport- en beweegactiviteiten gemeente Heusden
Datum: woensdag 20 juni 2018 14:00 - 16:00

Locatie: Prins Hendrikstraat 76

Heb jij zin in een middag vol atletiekactiviteiten samenen met jouw klasgenoten?

Op woensdag 20 juni 2018 organiseert atletiekvereniging DAK, in samenwerking met Stichting de Schroef, een atletiekmiddag voor alle leerlingen van de basisscholen in de gemeente Heusden.

Wie
Deze scholierenatletiekdag zal georganiseerd worden voor alle leerlingen (groep 3 t/m 8)van de basisscholen in de gemeente Heusden.

Wat
Scholierenatletiekmiddag met verschillende atletiekonderdelen, zoals sprint, balwerpen en verspringen.

Waar
De scholierenatletiekdag wordt georganiseerd op de atletiekbaan van atletiekvereniging DAK aan de Prins Hendriksstraat in Drunen.

Woensdag 20 juni 2018 van 14.00 tot 16.00 uur.

Alle datums

• woensdag 20 juni 2018 14:00 - 16:00