Olympic Moves The School Final

Sport- en beweegactiviteiten gemeente Heusden
Datum: vrijdag 9 juni 2017 09:00 - 17:00

Locatie: Amsterdam  |  Plaats: Amsterdam

Olympic Moves (voorheen Mission Olympic) is in de afgelopen veertien jaar uitgegroeid tot de grootste schoolsportcompetitie van Nederland! Het is een jaarlijkse competitie tussen scholen uit het voortgezet onderwijs, waarbij jongeren elkaar eerst regionaal en daarna nationaal uitdagen om het nationaal kampioenschap voor scholen.

Amsterdam is Hosting City van 'Olympic Moves The School Final' en ontvangt de finalisten in en rondom het Olympisch Stadion. Het doel van Olympic Moves is om jongeren tussen de 12 en 19 jaar binnen de schoolomgeving kennis te laten maken met diverse vormen van sport en plezier van samen sporten te laten beleven. Via selectieprocedures op middelbare scholen en de regionale kampioenschappen nemen circa 150.000 leerlingen van 300 middelbare scholen, dit is bijna de helft van de scholen, deel aan Olympic Moves.

Vanuit de gemeente Heusden neemt het d'Oultremontcollege jaarlijks deel aan Olympic Moves. Buurtsportcoach Jos van der Ven is verantwoordelijk voor de coördinatie en de organisatie van een lokale voorronde.

 

Telefoon
06-57337289
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Olympisch Stadion 30, 1076 DE Amsterdam

 

Kaart


 

Alle datums


  • vrijdag 9 juni 2017 09:00 - 17:00