Doelgroepen

Aangepast sporten en bewegen

Stichting de Schroef stimuleert mensen met een beperking om (meer) te gaan bewegen.

Mensen met een beperking kunnen bij Stichting de Schroef terecht met vragen over aangepast sporten en bewegen. Samen wordt gekeken naar passend sport- en beweegaanbod in de gemeente of in de regio.

Sport- en beweegaanbieders kunnen contact opnemen met Stichting de Schroef voor vragen over het opzetten of ondersteunen van aangepast sporten en bewegen . Scholing van vrijwilligers behoort voor sport- en beweegaanbieders ook tot de mogelijkheden.

Tot slot is Stichting de Schroef aangesloten bij Uniek Sporten, het landelijk platform voor aangepast sporten. (www.unieksporten.nl).

Voor vragen en/of opmerkingen mail/bel Babette van den Hout/ 06-53107336.

Nationale Sportweek
9 t/m 17 september 2017

Klik op onderstaand logo voor alle activiteiten!

logo nsw 400x400