Doelgroepen

Doelgroepen

Sinds de oprichting in 2007 richtte Stichting de Schroef zich enkel op de doelgroepen kinderen, jongeren, gezinnen met een laag inkomen en sportverenigingen. Vanaf het schooljaar 2013-2014 heeft Stichting de Schroef enkele nieuwe activiteiten ontwikkeld om zodoende een viertal nieuwe doelgroepen aan te spreken: 55+, gezinnen met jonge kinderen, mensen met een talent en bedrijven.

Door de toevoeging van de nieuwe doelgroepen bedraagt het totaal aantal doelgroepen nu zeven:

Klik op één van de doelgroepen om de georganiseerde activiteiten per doelgroep te weten te komen. Het totale aanbod van activiteiten is hier te vinden.

Nationale Sportweek
9 t/m 17 september 2017

Klik op onderstaand logo voor alle activiteiten!

logo nsw 400x400