Valpreventie

Valpreventie

Op 18 maart 2014 heeft Stichting de Schroef samen met Topfysiotherapie Drunen, Schakelring, Wijkschakel en Modus een pilot valpreventie georganiseerd in Sporthal De Vennen. Ongeveer 80 Heusdense inwoners van 55+ zijn door geriatrisch fysiotherapeut Mieke Vloemans van Topfysiotherapie Drunen geinformeerd over het onderwerp valpreventie. Daarna zijn de deelnemers ook daadwerlijk in beweging gekomen om te werken aan meer vitaliteit en valpreventie.

April 2015 heeft judoclub Drunen samen met Topfysiotherapie Drunen, Stichting Modus, SHJ Drunen, Stichting Ontmoeten Heusden, Seniorenoverleg Gemeente Heusden en Stichting de Schroef een Sportimpuls-aanvraag ingediend bij ZonMw. Helaas hebben we in september 2015 te horen gekregen dat de aanvraag is afgewezen. Op dit moment wordt er aan een alternatieve opzet gewerkt.

Vragen of interesse voor valpreventie, meld u aan bij Sebastiaan Verweijen.

Terug naar het totaaloverzicht 55+, klik hier.